مهندسی برق زمینه های بسیار متنوعی دارد. طراحی مدارهای الکترونیکی، طراحی تجهیزات پزشکی ثبت سیگنالهای حیاتی، پردازش سیگنال، کنترل سیستمهای مکانیکی، مدیریت انتقال و توزیع انرژی شبکه برق رسانی، راه اندازی سیستمهای دیجیتال و ... از مباحثی است که در گرایشهای مختلف مهندسی برق بحث میشود. به طور کلی، هدف این رشته پاسخ به نیازهای متنوع جهان به صورت الکترونیکی و نرم افزاری و با تکیه بر دانش ریاضی و مهندسی است.دروس رشته مهندسی برق عمدتا بر محوریت ریاضی هستند. برای موفقیت در این رشته باید پایه ریاضی قوی داشت و بالطبع بدون علاقمندی به دروس ریاضی دبیرستان به خصوص حسابان و آمار و احتمال نمیتوان این رشته را با علاقه ادامه داد. همچنین، مفاهیم فیزیک نیز در رشته مهندس برق پرکاربرد است و علاقمندی به فیزیک نیز از ملزومات موفقیت در این رشته دانشگاهی میباشد.امکان ادامه تحصیل در این رشته با شرایط خوبی در خارج از کشور وجود دارد. پذیرش برخی رشتههای مهندسی در دانشگاههای خارج از کشور به دلایلی محدود است، ولی مهندسی برق از جمله رشتههایی است که امکان ادامه تحصیل در آن در خارج از کشور دشوار نیست. شرایط تحصیلی و کاری این رشته در بسیاری از کشورها وضعیت خوبی دارد. پذیرش نیز به عوامل متعدد از جمله نمره آزمون زبان (تافل یا آیلتس)، معدل مقطع کارشناسی و ... بستگی دارد.
بازار کار:
شرکتهای متعددی وجود دارند که مرتبط با فضای این رشته فعالیت میکنند. شرکتهای الکترونیکی، مخابراتی، نظامی، مهندسی پزشکی و البته وزارت نیرو و وزارت ارتباطات که فضاهای دولتی برای کار محسوب میشوند. همچنین فعالیتهایی در زمینههای بهروزتر مانند یادگیری ماشین و تحلیل داده هم توسط مهندسان برق قابل انجام است. به طور کلی بازار کار هنوز پویاست و اشباع نشده است.
آخرین قبولی رشته مهندسی برق
ارتباط با ما
🔸🔹🔸🔹 دانش آموزان عزیز برای اطلاع بیشتر از شرایط مشاوره، اخبار و اطلاعیه های گروه مشاوره شماتیک، میتوانید به شماره ۰۹۰۰۹۴۱۲۹۳۹ پیام دهید.🔸🔹🔸🔹